Uusi treeniryhmä ja vähän muutakin

keskiviikkona, lokakuuta 22, 2014 New Limit's 0 Comments

K-PKK talvikauden hallitreenit starttasivat keskiviikkona 8.10.

Ensimmäisistä treeneistä mulla ei valitettavasti ole ratapiirrosta tai kuva/videomateriaalia. Kouluttaja kehui Mistyä taitavaksi pikkupinseriksi, joka lukee ohjaajan ajatuksetkin ♥ Paljon oli pakkovalssin paikkoja, takaakiertoja ja muutenkin pitkähkö rata. Ehdittiin ottaa rata kolmeen kertaan ja sieltä yksi treeninollakin saatiin. Olispa tuollaisia ratoja kisoissakin!
Meidän ryhmässä muuten treenaa whippet
♥ On mukava katsella sen lennokasta menoa. Hieno rotu!

Toisissa treeneissä oli Mistyn lisäksi ensimmäistä kertaa mukana myös Muru. Muru(kin) suhtautuu halliin itsevarmasti, eikä ottanut häiriötä sermin takana treenaavista koirakoista tai aidan takana vuoroaan odottelevista. Muru otti häntä heiluen muhun kontaktia. Koutsi palkkasi kädestä 2 on 2 off kontakteille. Alla videomatskua ja ratapiirros.





11. putki ja 12. hyppy oli aika haastava, kun en vain yksinkertaisesti ehtinyt mihinkään! Sylikäännös toimisi siihen selkeästi paremmin, mutta olisin ehkä kaivannut vielä jotain muutakin ohjaustapaa. 16. hyppy sujui mielestäni hyvin, mutta sen jälkeinen kepeille vienti oli vähän myöhässä ja koira ehti molemmilla kerroilla sujahtaa toiseen keppiväliin, ja molemmilla kerroilla jätti myös leikin kesken toiseksi viimeisellä keppivälillä. Mistähän lie johtunee. Mutta innolla tehtiin ja meillä oli superkivaa!

Ennen treenejä käytiin tuttavallani katsomassa pikkuista 10-viikkoista kääkkäpupeloa, jonka kasvua ja kehitystä seuraan mielenkiinnolla ;) Yltiösosiaalinen tättähäärä meitä oli kuistilla vastassa. Luonteesta täysi 10+ sain heti pusut naamalle ja neiti ei meinannut "nahoissaan pysyä" nähdessään meidät.

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t31.0-8/s960x960/10655221_769831213075652_777174938563088361_o.jpg
"kummityttö" sekunnin paikallaan

Löysin alelaarista edullista lankaa ja neulevimma iski jälleen. Ensimmäisenä uhrina Muru. Tällä ohjeella on niin helppo tikata menemään, vaikka samalla kun katsoo tv:tä. Vahingosta viisastuneena teen tämän paidan vähemmillä silmukoilla, jotta siitä tulee napakampi.


P.S Nellin toivepostausta on luettu ja ja jaettu valtava määrä, kiitos siitä!

Nelli(kin) pysyy hallitusti irti ja tulee luokse välittömästi kytkettäväksi :)

You Might Also Like

0 kommenttia: