Hopee ei oo häpee, aksaa.

lauantaina, lokakuuta 25, 2014 New Limit's 0 Comments

Se tunne...

kun heräät lauantai aamuna kukonlaulun aikaan, mutta silti myöhässä, sekä hyvin tietoisena siitä, että autossa on vielä alla kesärenkaat ja ulkona myrskyää lunta taivaan täydeltä. Kamppeet niskaan ja viime hetken valmistautumiset ennen agikisoja. Misty tietää jo mun jalkaterän asennosta, että nyt on kisa-aamu! Se on kärppänä ylhäällä, vaikka normaalisti nukkuukin mielellään vielä aamupissalla käynnin ja aamuruoan jälkeenkin jonkin aikaa. Onhan se edellisenä päivänä seurannut tarkasti, kun laitan keittiön pöydälle ruoat, namit ja vesipullon.

Kepo reippaana ruuvaamaan renkaita irti ja sitten auton keula kohti Kokkolaa. Paikan päällä tajuan, että en ottanut vaihtosukkia, saatikka sitten toisia kenkiä mukaan. Kengät on jo lämmittelyn aikana likomärät loskassa lillumisesta. Onneksi starttasimme numerolla 1. En ehtinyt jännittääkään ollenkaan :) Misty pysyy hyvin lähdössä ja ehdin asemoitua radalle. Täydellistä! A-rata on kaiken kaikkiaan hieno mahtavilla kontakteilla, josta olisin miellelläni sen toisen nollan ottanut,  mutta ei hopee oo häpee :) Ohjasin kahden vierekkäisen hypyn välistä(?), josta yksi kielto. Muuten puhdasta menoa ja alle ihanneajan. Mineissä ja medeissä muutoinkin ainoastaan yksi nolla ja luva.

B-radalla 10vp, koska keppien toispuoleisuuden takia radan jatko oli mahdoton, vaikka itse kepeiltä ei virheitä otettukaan, ellei lasketa paria ylimääräistä tuhraantunutta sekuntia. Ehkä me treenataan keppien lähetyskulmat varmoiksi ennen seuraavia kisoja, nimenomaan ehkä ;) Ratapiirros selkiyttäisi lukijoille mitä tarkoitan, mutta mulla ei sitä ole vielä tähän hätään. Kepeiltä etenemä oli suoraan kontaktille, jolle siis en ehtinyt asemoitua ja juoksin kiireellä koiran kanssa miltei pahki niin, että sille ei jäänyt tilaa hypätä suoraan. Toinen virhe tuli renkaalta *nolo*, koska luulin sen jo olevan kunnossa, hyppäsihän Misty sen A-radallakin oikein.

Radoista on videomateriaaliakin, katsotaan saanko purettua sen nettiin teidänkin nähtäväksi.

https://fi-fi.facebook.com/newlimits.kennel

1lk radat ovat aina yhtä suoraa vähillä esteillä (maksimissaan 17 estettä). Me treenataan ryhmässä aina reilusti yli parillakymmenellä esteellä, jotka ovat melkoisessa sumassa eri ohjauskuvioineen. 1lk radoissa vauhti ehtii kasvaa suureksi ja ohjaus vaikeutuu, mutta ollaanpahan ainakin valmiina 2lk radoille, kun ne viimeiset nollat napataan!

Korvaeläin jaksoi, vaikka emännän joutui vielä talkoillakin oman vuoron jälkeen. Illalla sitten otetaan rennosti.

Yhteenvetona 1lk radoilta kymmenen starttia; joista viisi hylsyä ja viisi tulosta. Tässä tilasto ennen näitä kahta viimeisintä kisaa.


Tähän postauksen loppuun haluan vielä kerran kiittää Mistyn kasvattajaa kannustuksesta ja aivan mahtavasta koirasta, KIITOS :)

You Might Also Like

0 kommenttia: