Näyttely, Murun ekat agiepikset ja miitti

sunnuntaina, kesäkuuta 12, 2016 New Limit's 0 Comments


Kyllä sitä lomalla jaksaa ja ehtii vaikka mihin! 

Tuurin näyttely tuli koettua lauantaina, olisi kuitenkin kannattanut lähteä ennemmin erkkariin :)

Kyseisessä näyttelyssä ei jaettu rop palkintoa ollenkaan ja H oli "paras" arvosana minkä kukaan sai. "Raskas ja pitkärunkoinen narttu, jolla saisi olla selvempi sukupuolileima. Hyvin voimakas kallo ja kuono. Lähes yhdensuuntaiset kallon ja kuonon linjat. Leveä asentoiset korvat. Hyvä eturinta ja rintakehän muoto. Ylälinja köyristyy. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä hännänkiinnitys. Hyvät tan merkit. Tehottomat liikkeet. Hyvä luonne." Tulos: Hyvä - no onneksi ei sentään huono :D

Misty paleli tuulessa ja sateessa. Juoksut olivat juuri loppumaisillaan niin laittoi peräpään ihan linkkuun seisoessa ja liikkeessä. Suomen kesä - lyhyt, mutta vähäluminen. Onneksi seuraavat näyttelyt on vasta heinäkuussa - kiitos ja nam.

Kuva otettu joskus vuonna nakki, jostain näyttelystä. Tuurissa ei tarjettu ottaa kameraa käteen.

Sunnuntaina oli Murun ensimmäiset epäviralliset agilitykisat. Vähän turhan pitkään venytin Murun kisauran aloittamista, mutta Mistyn kanssa kisatessa on aika hurahtanut niin, että tytär on jäänyt pakostakin vähemmälle huomiolle.

Meitä molempia vähän jänskätti vuoroa odotellessa, mutta kun radalle päästiin ja kiinni vauhdin hurmasta niin olikin huippu kivaa! Olen niin super tyytyväinen molempiin ratoihin. Muru muisti 2 on 2 off kontaktit ja vauhtia oli riittävästi, sekä esteille irtoaminen oli kiitettävää. Tokalla radalla en vienyt tarpeasti selkeästi yhdelle hypylle ja Muru joutui katsomaan taakse päin missä mä oikein huidon ja siitä tuli kielto, muuten puhtaat radat.





Iltapäivästä käytiin vielä montuilla rallaamassa kääkkä/whippet miitissä <3 Voi kuinka hienosti vähän isommat osasi olla pienten kanssa. Kyllä meille joskus vielä whippet tulee, se on varmaa :)





You Might Also Like

0 kommenttia: