Toinen NOLLA kakkosista

maanantaina, syyskuuta 14, 2015 New Limit's 0 Comments

Kokkolan KiltAhalli 13.9.2015. Tuomarina Jari Helin.

Glamoureton Cashmere Mist 'Misty'
Ensimmäiseltä C-hyppäriradalta saatiin nolla ja LUVA. Rataan tutustumisen aikana oli jo sellainen fiilis, että tämä rata sopii meille ja osasin valita sopivat ohjauskuviot. Misty oli intopinkeänä ja teki juuri niinkuin käskin :) Kepit on alkaneet sujumaan vauhdikkaammin, kun menen edeltä ja annan Mistyn pujotella perästä, joten aikakin oli ihan ok.


Oli niin lähellä se kolmaskin nolla, mutta mun tuuletukseenhan se taas kaatui. Opin olisi pitänyt mennä perille, että nuolaista ei saa ennenkuin tipahtaa - vaan rata pitää malttaa viedä loppuun saakka.


Kolmanneksi viimeisellä esteellä eli puomilla loppukirin vauhti oli liikaa, eikä Misty jarruttanut puomin alastulolla, josta tuomari antoi vitosen. Itse en koko episodia edes huomannut.

A-agilityradalta saatiin hyl. Mua vieläkin niin kismitti edellisen B-radan vitonen (jota luulin nollaksi siihen saakka, että kuulin väliaikatulokset), etten pystynyt keskittymään enää ohjaukseen vaan leikkasin esim. keinulle, enkä antanut koiralle tilaa tulla alas.

Nolla saldo alkaa näyttää jo aika hyvältä, vaikka osa onkin yliaikaisia, vielä yksi niin ollaan kolmosissa. Hieman jännittää riittävätkö ohjaustaidot ja nopeus siellä enää.

You Might Also Like

0 kommenttia: