Hyvä fiilis - 2lk kisat Jeppiksessä

sunnuntaina, elokuuta 16, 2015 New Limit's 0 Comments


Ekat kakkosluokan kisat takana!

Tuomarin puhuttelu meille koirakoiden ohjaajille alkoi näillä sanoilla "jos ette pärjää vika ei ole koirassa vaan siinä, että olette kouluttaneet sen päin p*******.

Radat olivat meille ihan passelit, sopivasti koukeroita ja kieputusta. Näillä radoilla sai valssata. Tämmöisiä me ollaan usein treenattukin.

Ajat oli tiukat. Ekalla agiradalla meillä kulki, nollana mentiin kolmanneksi viimeiselle esteelle saakka. Siinä kohtaa ei saisi nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta juuri niin minä tein. Aloin jo tuulettamaan nollaa ja käsi heilahti ohjaten koiran takaakierrolle - ja se meni siinä! Yleisö kohahti ja jostakin kuului "hieno takaakierto. Harmi vain, että väärässä kohtaa!". Niin.

Toisella agiradalla hyvin kulkeminen jatkui - tällä kertaa ihan radan loppuun saakka nollana, mutta..
3,9s yliaikaa! Muutaman askeleen, kun olisin kirinyt niin olisi LUVA plakkarissa, mutta eipä lannistuta, mahtavaa siltikin!

Kolmannella hyppärillä oltiin kumpainenkin jo väsyneitä, eikä enää kulkenut. Kentällä oli kuuma, kesän ensimmäinen kunnon hellepäivä. Mistyä sai vetää perässä ja se jäi haaveilemaan. Rata selvittiin kunnialla loppuun, mutta aikamoisin numeroin. Tulos riitti silti 2. sijaan.

Tulokset kiteytettynä

E-rata hyl (ohjasin esteelle väärin)
D-agirata yliaika 0 tulos 3,94. sij. 2
F-hyppyrata tulos 26,74 sij. 2

Kuva, jonka Heli (@n3wlimits) julkaisi

***

Kisojen jälkeen kävimme kiertämässä pari kirppistä, koira kainalossa. Mäkkärin terassilla syömässä, kahvilan terassilla ja montuilla - joka paikassa koira mukana. Ihana vapaapäivä, näitä lisää.

Video, jonka Heli (@n3wlimits) julkaisi

You Might Also Like

0 kommenttia: