Kesäinen aamupäivä rannalla

perjantaina, heinäkuuta 03, 2015 New Limit's 0 Comments

Messissä

NELLI 11,5v


Tara 9v


Siiri 5,5v


Hellelukemien lähestyessä parasta on suunnata ilmastoidulla autolla montuille viilentymään. Aamupäivästäkin mittari kipusi +23 asteeseen. Eläkeläis osasto, siis kolme vanhinta pääsivät kepin nouto tehtäviin. Kyseisessä aktiviteetissa kurssin priimus on 9v Tara. Yksikään keppi koosta riippumatta ei jää hakematta Taran vahtivuorolla.


Nelli toimii kuin työpaikan johtaja laittaen työläiset tekemään hommat valvoen itse tapahtumaa rannalta käsin ja sopivan hetken tullen ryöväten työn hedelmät itselleen :D

Kyllä on hauska seurata koirien toimintaa laumassa, kuinka jokainen ottaa oman paikkansa ja roolinsa.


Varsinkin Nellille uiminen on oiva liikuntamuoto, koska se tekee hyvää lihaksistolle ja nivelille rasittamatta mitään kehon osaa. Nellin uintiasento on vain liian pysty, eikä se ole hyväksi niskoille, joten sitä täytyy korjata takapäätä tukemalla tai pitämällä kelluntaliivejä. Liivit päällä uiminen on sulavaa, eikä Nellin tarvitse räpiköidä.



Siiri ei ole vielä oppinut pitämään uimisesta ja räpiköi myöskin turhan pystysuorassa asennossa, sitäkin täytyisi opettaa kelluttamaan takapäätään ylempänä, häntää peräsimenä käyttäen.


 Siiri prinsessa "maailman huipulla" - ainakin omasta mielestään ;)


Uimisen lomassa maltettiin vähän riehuakin. Hyvin se jalka nousee vielä 11,5 vuotiaanakin, mutta ei se taida olla ikä eikä mikään kääpiöpinserille muutenkaan :D





Paljon lisää kuvia *click

Pitävätkö koiranne uimisesta?

You Might Also Like

0 kommenttia: