Mistylle SERT Sievistä --> siirto 2lk.

lauantaina, heinäkuuta 25, 2015 New Limit's 0 Comments

Tänään Sievin agilitykisoissa teimme A-radalta tuloksen 0 av -5,11 sij. 1 SERT ja siirto kakkosiin! Tuomarina Hilpi Yli-Jaskari.

Meidän agiharrastus on ollut enempikin sellaista hyvän mielen touhuilua :) Olen ilmoitellut kisoihin fiiliksen ja lähisijainnin mukaan. Treenattukin ollaan kerta tai hetkellisesti maksimissaan kaksi kertaa viikossa.

Ensimmäistä kertaa laitoin pyydettäessä jonkin tavoiteen tänä keväänä, kun aloitimme uudessa treeniryhmässä. Tavoitteiksi asetin nousun kakkosiin kesän aikana, sekä kepit kuntoon. Näistä ensimmäinen nyt sitten toteutui tänään.

Tavoitteen asettamisen jälkeen huomasin, kuinka jännitin aina nollan jälkeisiä kisoja paineen kasvaessa. Mistyn kasvattajallekin ilmoitin, että nollaradan jälkeiset pari rataa on sitten automaattisesti hylsyjä, ennenkun saan taas homman kasaan.

A-radalle mentäessä en jännittänyt - yhtään. Koko ajan oli hyvä fiilis niin mulla kun koirallakin. Meidän yhteistyö toimi ja ohjasin koiraa juuri samalla tavalla kun treeneissäkin. Kepit varmistelin, mutta muuten vaan mentiin ja kyllä oli mukavaa.

B-rata juostiinkin sitten kakkosissa ja tuloksena jännä hyl ;) Harmi sinänsä, koska rata oli todella kiva ja helppo! Jostain syystä Misty kiersi kaksi hyppyestettä, kolmatta virhettä en edes muista enää, kun olin vielä niin häkellyksissäni edellisestä radasta.




(c) Anne Peltokorpi
Sievin kisoja ennen kävimme harjoittelemassa KLAGissa perjantaina yhden radan verran. Radan alku meni vauhdikkaasti, mutta liukastuin kepeillä, josta meni pasmat sekaisin niin mulla, kun koirallakin tuloksena hyl.

Kakkosluokkalainen

You Might Also Like

0 kommenttia: