Blogiesittelyt

maanantaina, toukokuuta 25, 2015 New Limit's 0 Comments

kts. kysy kysymys ja linkkaa blogisi.

Paljon olisi ollut mainitsemisen arvoisia blogeja, mutta päädyin valitsemaan niistä kolme luettavakseni ja täällä esiteltäväksi. Blogit eivät ole paremmuusjärjestyksessä.


TREENIKAVERIT. Tykkään lukea treenipainoiteisia blogeja, jossa seikkailee useampi kuin yksi koira. Tässä blogissa on selkeä ilme ja tekstit helposti luettavia, jäsennellyt kuvat piristävät pidempiä postauksia. Mukavasti videoita. Rallytokokin alkoi pikkuisen kiinnostaa tämän blogin myötä.

Ehkä hieman kaipaisin ulkoasuun vielä jotakin. Rodut eivät ole mulle ihan niitä "omimpia", mutta se ei haittaa :)

***


DONI & RISKI. Tässä blogissa on myöskin mua kiinnostavia aiheita ja sopivasti juttua treeneistä. Ulkoasuun ja blogin ilmeeseen on selkeästi panostettu, ihana banneri! Kauniita ja hyvälaatuisia kuvia. Jostain syystä mulle tulee kelpiestä mieleen kääpiöpinseri, en sitten tiedä onko niissä mitään samaa :) Postauksissa sopivasti pituutta, kuvia ja videoita.

En löydä mitään kehittämistä kaipaavaa, hienoa työtä.

***


KOIRIA MAALTA. Tästä blogista "puuttuu" kokonaan päälajini agility, mutta ehdottomasti katsomisen arvoista on upeat kuvat (erityisesti se pieni chihu ). Ensimmäinen lapsuuteni koira oli saksanpaimen/labbis/nöffisekoitus, joka oli suuri ja musta, sekä rakasti vettä. Jotenkin haikeana tätä blogia luin, kun Tuikusta tuli ihan meidän Rex mieleen.

Blogi on ulkoasultaan hieman raskas pienemmille näytöille, mutta normi läppärillä katseleminen luonnistuu hyvin :)

***

You Might Also Like

0 kommenttia: