V*ski

tiistaina, lokakuuta 14, 2014 New Limit's 2 Comments



Kääpiöpinsereiden erikoisnäyttely Kannuksessa 11.10.


Meiltä tällä kertaa mukana vain Glamoureton Cashmere Mist 'Misty' tuloksella AVO ERI 4. Mielelläni ottaisin arvostelusta käännöksen vastaan, mikäli joku lukijoista osaisi sen suomentaa :)


Tuomari laittoi Mistyn aluksi luokkansa kahden kärkeen, mutta aikansa liikuteltuaan päätyi tiputtamaan meidät neljänneksi. Tulokseen olen kuitenkin erittäin tyytyväinen, toisin kuin suoritukseemme. Jännitykseltäni en osannut esittää koiraa oikein, enkä tiedä mitä ihmettä oikein sähelsin, anteeksi Misty.

Näyttelystä matkaan tarttui hieno panta sijoitusruusukkeen lisäksi. Kiitos Candyn kimallekaupan.

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/s960x960/10649101_767569933301780_2538834732908913868_o.jpg
Bling Bling!

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t31.0-8/s960x960/1097881_767569936635113_1254670095436623154_o.jpg
Ihanan tyttömäinen panta

Misty: Aksatreeneissä Misty on tykittänyt täysillä. Minäkin olen alkanut oppia lukemaan ratoja yhä paremmin ja ohjaamaan vaikeampiakin kuvioita. Varsinkin Kiltan treeneihin olen ollut erittäin tyytyväinen :) Kakon kentällä minulle tuottaa vaikeuksia märällä nurmella pystyssä pysyminen, kengät tahtoo lipsua alta kovissa mutkissa.

Seuraavat kisat on Kiltan hallilla la 25.10.

Muru: Mikäli ohjaan huonosti Murulta katoaa korvat ja se alkaa tekemään jotain ihan muuta kuin olisi tarkoitus, kuten karkaa radalta. Ensi kesänä olisi aikomuksena startata Murunkin osalta virallisissa, toivottavasti tuo "koohailu" saadaan pian kitkettyä pois ja pystytään keskittymään olennaiseen. Murulla on aikalailla vauhtia sinkoilla pienimmästäkin kropan liikkeestä ties mihin. Täytyy muistuttaa itselle, että maltti on valttia, varsinkin nuoren koiran ollessa kyseessä.

Muiden koiriemme kuulumisia olen päivitellyt turhan harvakseltaan.

Siiriä(kin) inhottaa tämä kolea syksy. Pimeän lenkkireitin varrella saattaa olla mörköjä, jotka pientä pinseriä pelottaa. Pissatkin olisi huomattavasti mukavampi tehdä sisälle mitä ulos vesisateessa, mutta kun heitetään kolttu niskaan, otetaan taskulamppu mukaan ja mennään pellolle juoksemaan niin Siirinkin mieli ulkoilusta muuttuu. Siiri saattaa viipottaa kauempana edellä, mutta tulee aina kutsusta luokse. Laumassa neiti yrittää pitää puoliaan rapsutusten, luiden ja lelujen osalta. Pikku prinsessa etsii talosta paksuimman vilttikasan ja tekee sinne taitavasti "talvipesän".




Nellille on vaivihkaa tullut yksi väriltään tumma nisäkasvain. Aina kasvainten ollessa kyseessä saa pelätä pahinta, vaikka aiemmat on hyvälaatuisiksi todettukin. Voi kumpa mummeli saisi olla vielä luonamme ja tästäkin selvittäisiin.

Nelli nuorempana <3
"A dog's love
can only be known
By one who loved a dog
and dog moments they own.

Dog moments are special
only way I can explain
They are when a dog affects
both your heart and your brain."



Tara = iloinen mieli korvaa puuttuvan älyn.
Maailman rakastavin eläin on märkä koira!

Taralle kuuluu hyvää. Ruokahalu sillä on kyltymätön, liekö kerää varastoja talvea varten :)






Viisikko kiittää ja kuittaa.

You Might Also Like

2 kommenttia:

  1. Käännös menisi suunnilleen näin: Iso ja voimakas narttu. Oikeanlainen purenta. Hieman voimakas kallo ja matalalla olevat korvat. Hieman pyöreä kylkiluiden kohdalta. Hyvä väri ja turkki. Liikkuu rodulle tyypillisesti ja eloisasti.

    Ihana tuo vaaleanpunainen blingbling-panta! ;)

    VastaaPoista