Pentupäiväkirja osa 2

perjantaina, maaliskuuta 29, 2013 New Limit's 0 Comments

Pennut ovat n. kaksiviikkoisia, silmät ovat auenneet kaikilla ja kuuloaisti kehittyy korvien auetessa. Pentulaatikosta on alkanut kuulumaan haukkumista, murinaa ja pulun ääntelyä muistuttavaa kujerrusta. Pennut kävelevät jo taitavasti. Päät nousevat korkealle, kun laatikon viereen menee niille puhumaan :) Nisistä käydään kovaa taistelua ja sisarusten kanssa leikitään. Pennut osaavat hakeutua pentulaatikossa istuvan ihmisen lähelle, syliin saakka ja antavat mielellään pusuja ♥ Todella luottavaisia pentuja, jotka nukahtavat syliin hoitotoimenpiteitä tehdessä.

Misty kaipaa jo välillä omaa aikaa ja poistuu pentujen nukkuessa laatikosta pienelle kävelylle tai leikkimään muiden koiriemme kanssa. Misty on ollut tervevaistoinen emo, se ei stressaa liikoja, mutta hoitaa kuitenkin hommansa.

Nelli raukalla on aivan valtava pentujen kaipuu ja sille tekee tiukkaa kuunnella vikinää ja heti pennun nähdessään se alkaisi sitä puhdistamaan. Kun pennut saavat ikää lisää uskon Mistyn jakavan kasvatusvastuuta mielellään myös Nellille :)


You Might Also Like

0 kommenttia: