Eläinlääkärissä

tiistaina, marraskuuta 06, 2012 New Limit's 0 Comments

Käytin Nellin ja Mistyn eläinlääkärin tarkastuksessa. Nelli on ollut haluton lähtemään lenkille ja tavallista väsyneempi. Lääkäri totesi Nellillä olevan kuumetta ja tulehdusta (olisikohan pissatulehdus?). Nelli sai kymmenen päivän antibioottikuurin.

Mistyllä on normaalisti paksu ja kiiltävä turkki, mutta nyt loppusyksystä siltä alkoi lähtemään karvaa kaulasta. Iho ei ole ollut ärtyneen näköinen, eikä punoittanut, ainoastaan harvakarvaisempi. Eläinlääkäri otti siitä raapenäytteen, jossa ei näkynyt merkkejä loisista tms. Yllätyinkin kovasti kun eläinlääkäri sanoi, että Mistyllä on kaulassa tulehdus. Misty kun on tähän asti ollut terveyden perikuva. Epäilyksenä on, että koirien leikkiessä Mistylle on tullut haava kaulaan, joka on päässyt muhimaan tämän syksyn märissä keleissä pannan alla. Misty sai antibioottipistoksen ja kortisonia helpottamaan tulehduksen aiheuttamaa kutinaa.

Tämä syksy/alkutalvi on ollut erityisen kurja kelien puolesta ja todella monella tuntemallani muutoin terveellä koiralla on ollut tulehduksia.

You Might Also Like

0 kommenttia: